گلس گوشی به محافظت از وسایل شما در برابر اتفاقهای روزمره مختلف کمک کنند، اما قرار دادن آنها میتواند بسیار دشوار باشد. اگر محافظ صفحه را اشتباه اعمال کنید یا صفحه نمایش کاملا تراز نباشد، ممکن است حبابهای هوا در زیر سطح ظاهر شوند. پس هنگام استفاده از گلس گوشی اگر به خوبی دقت نکنید، مشکلاتی پیش میآید. ما در این مطلب دو روش ارائه دادیم تا به کمک آن حباب گلش گوشی را از بین ببریم و شاهد باد کردن آن دیگر نباشیم.
آیا حباب های هوا می توانند به صفحه نمایش آسیب بزنند؟
پیش از اینکه به روشهای از بین بردن حباب هوا گلس گوشی بپردازیم، لازم است به چند سوال پاسخ بدهیم. حبابهای هوا عمدتا به صفحه نمایش گوشی شما آسیبی نمیرسانند اما ممکن است صفحه لمسی شما کمی کندتر عمل کند. زیرا صفحه نمایش با لمس کردن کار میکند و این حبابها مقامتی ایجاد میکنند که این عمل را با مشکل رو به رو میکنند.
آیا می توانیم دوباره از محافظ صفحه استفاده کنیم؟
تا زمانی که لایه چسب آسیب نبیند، میتوانید محافظ صفحه را از گوشی خود جدا کرده و در صورت تمایل مجددا از آن استفاده کنید. اگر گوشی خود را برای تعمیر میفرستید، میتوانید از قبل محافظ صفحه را بردارید و آن را به خوبی نگهداری کنید تا بتوانید پس از بازگشت تلفن همراه خود، آن را دوباره استفاده کنید.
همچنین شما میتوانید محافظ صفحه نمایش شیشهای را بردارید و دوباره از آن استفاده کنید. اما نباید آن را روی نوار قرار دهید یا برای تعمیر مجدد صفحه نمایش بالای گوشی خود زمان زیادی صرف کنید. در این صورت، ذرات گرد و غبار ممکن است روی چسب شیشه صفحه نمایش و همچنین روی شیشه گوشی جمع شوند.
روش های حذف حباب هوا از گلس گوشی
اکنون وقت آن رسیده است که با روشهای از بین بردن حباب هوا گلس گوشی آشنا شویم:
روش اول: استفاده مجدد از محافظ صفحه نمایش
- یک گوشه محافظ صفحه گوشی خود را با یک کارت عابر بانک یا شی نازک تیز بلند کنید. لبه تیز کارت عابر بانک (یا چیز دیگری با لبههای تیز) را به دقت زیر یکی از گوشههای محافظ صفحه خود بکشید. همچنین شما میتوانید تیغ ریش تراش را امتحان کنید اما بسیار مراقب باشید که گوشی یا دست خود را برش ندهید و به صفحه آسیب نرسانید. اگر از تیغ استفاده میکنید، تیغه را افقی نگه دارید. هنگامی که گوشه را بلند کردید، جدا کردن محافظ صفحه از صفحه نمایش باید آسان باشد.
سعی نکنید محافظ صفحه خود را خم کنید تا آن را بلند کنید زیرا ممکن است بشکند یا آسیب برساند. بسیاری از محافظ های صفحه گوشی را می توان چندین بار برداشته و مجددا استفاده کرد. - صفحه نمایش گوشی خود را با یک پارچه تمیزکننده بدون پرز تمیز و خشک کنید. گرد و غبار و پرز روی صفحه نمایش شما میتواند سطح آن را ناهموار کند و باعث نمایان شدن حبابهای هوا در زیر محافظ شود. گوشه یک پارچه تمیزکننده میکروفایبر (اگر مخصوص صفحه نمایش ندارید، قبل از استفاده بر روی عینک امتحان کنید) با الکل مرطوب کنید و آن را روی صفحه نمایش دستگاه خود پاک کنید تا گرد و غبار یا پرز پاک شود. اگر محافظ صفحه شما با پدهای الکلی همراه است، میتوانید از یکی از آنها استفاده کنید. پس از حذف حبابها، از انتهای خشک پارچه تمیزکننده استفاده کنید تا صفحه نمایش کاملا خشک شود.
حتما دستهای خود را بشویید و مطمئن شوید که در محیطی تمیز و عاری از گرد و غبار هستید. هرگونه آلودگی، گرد و غبار یا چربی روی دستان شما میتواند به صفحه نمایش یا قسمت پایین محافظ صفحه منتقل شود. همچنین شما میتوانید از دستمال مرطوب بستهبندی شده برای تمیز کردن صفحه نمایش استفاده کنید. دستمال مرطوب صفحه نمایش در فروشگاههای لوازم الکترونیکی و موبایل موجود است.
نکته: اگر از پنکه یا سشوار استفاده میکنید، ابتدا آنها را خاموش کنید تا گرد و غبار محیط اطراف شناور نباشد، سپس به تمیز کردن بپردازید. - گرد و غبار اضافی را با نوار چسب پاک کنید. برخی از محافظهای صفحه نمایش دارای پلاستیک چسبنده هستند که برای از بین بردن گرد و غبار اضافی از صفحه نمایش استفاده میشود. اگر مال شما این کار را نکرد، میتوانید از نوار چسب استفاده کنید. نوار چسب را روی صفحه نمایش خود قرار دهید و به آرامی روی آن فشار دهید تا بچسبد. به آرامی نوار را بلند کنید تا تکههای کوچکتر گرد و غبار یا پرز از روی صفحه جدا شود. روی صفحه حرکت کنید، قسمتی را که قبلا تمیز کردهاید کمی همپوشانی کنید تا جایی را از دست ندهید. اگر میخواهید یکباره صفحه نمایش را تمیز کنید، کاملا با نوارهای نوار چسب بپوشانید.
- محافظ صفحه را مجددا اعمال کنید. لبههای محافظ صفحه خود را با دستگاه خود ردیف کنید تا کج نشود. وقتی از نحوه قرارگیری محافظ صفحه راضی هستید، یک لبه آن را روی صفحه قرار دهید و به آرامی آن را در جای خود فشار دهید. چسب پشت محافظ بلافاصله شروع به چسبیدن به صفحه نمایش میکند.
فقط لبههای محافظ را لمس کنید تا از اثر انگشت روی صفحه جلوگیری کنید. برای کاهش حبابهای هوا، محافظ صفحه را در یک اتاق مرطوب مانند حمام قرار دهید. - انگشت یا کارت عابر بانک خود را روی سطح محافظ صفحه خود بمالید. هنگامی که گلس گوشی شما به صفحه میچسبد، با انگشت خود یا لبه کارت در مرکز صفحه را فشار دهید. از مرکز صفحه نمایش خود را به لبههای بیرونی فشار دهید تا حبابهای هوا به سمت بیرون حرکت کنند. روی کل صفحه کار کنید تا زمانی که تمام حبابهای هوا را فشار دهید. اگر هنوز حبابهای هوا روی صفحه نمایش شما وجود دارد، دوباره آن را اعمال کنید یا یک محافظ صفحه جدید تهیه کنید.
روش دوم: از بین بردن حباب های هوا گلس گوشی با روغن
- انتهای یک گوش پاکن را با روغن آشپزی خیس کنید. اگر حبابهای هوا نزدیک به لبههای محافظ صفحهنمایش هستند، روغن زیتون، گیاهی یا روغنهای نیمه شفاف دیگر را امتحان کنید. ۱ تا ۲ قاشق چایخوری (۴.۹ تا ۹.۹ میلی لیتر) روغن را در یک ظرف کوچک بریزید تا بتوانید به راحتی انتهای یک گوش پاکن را خیس کنید. گوش پاکن را با یک لایه نازک روغن بپوشانید اما نه آنقدر که چکه کند. بسیار مراقب باشید که روغن داخل دستگاه نرود و تا حد امکان در مورد اجرای برنامه خود دقیق باشید.
- گوش پاکن را در امتداد لبهها با حباب هوا بمالید. روغن اضافی را از گوش پاکن خود جدا کنید و اطراف لبههای محافظ صفحه خود کار کنید. یک لایه نازک از روغن را به لبهها بمالید تا بتواند زیر محافظ صفحه نمایش شما قرار گیرد. روغن حبابهای هوا را صاف میکند و مهر و موم کاملی ایجاد میکند.
نکته: اگر حبابهای هوا هنگام استفاده از روغن ناپدید نشدند، کمی لبه محافظ صفحه را با ناخن یا تیغ خود بالا بیاورید تا روغن زیر آن نفوذ کند. - محافظ صفحه را به سمت پایین فشار دهید و روغن را پاک کنید. هنگامی که محافظ صفحه شما هیچ حباب هوا در اطراف لبه ندارد، آن را محکم روی صفحه بفشارید تا محکم بچسبد. از یک تکه حوله کاغذی استفاده کنید تا لبههای اطراف محافظ صفحه نمایش خود را خشک کنید و روغن اضافی بیرون زده شده را تمیز کنید.
اطراف لبههای محافظ صفحه نمایش خود را فشار دهید تا ببینید آیا روغنی از زیر آن خارج میشود یا خیر. از یک پارچه بدون پرز برای پاک کردن روغن اضافی گوشی یا تبلت خود استفاده کنید.
چه نوع گلس گوشی انتخاب کنیم؟
جواب این سوال بستگی به نحوه استفاده شما از گوشی دارد و باید مدلی را انتخاب کنید که به خوبی از گوشیتان محافظت کند. همچنین لازم به ذکر است که مجموعه آرنیک موبایل با سابقه طولانی در عرصه لوازم جانبی موبایل امکان خرید عمده گلس گوشی را نیز فراهم کرده است.
بیشتر بخوانید: