همهی افراد از گوشیهای خود مانند یک نوزاد مواظبت میکنند تا آسیبی نبیند، به خصوص اگر فردی هستید که کودکی در منزل دارید، کار سخت و سنگینی را انجام میدهید که احتمال دارد گوشی از دستتان بیافتد یا کمی شلخته هستید؛ مواظبت از صفحه نمایش گوشی کمی سخت خواهد شد. بهترین راه حل برای مراقبت از صفحه نمایش گوشی استفاده از محافظ صفحه نمایش است. یکی از مهمترین تجهیزات و لوازم جانبی گوشی همراه محافظ صفحه نمایش گوشی است که اغلب افراد آن را با نام گلس میشناسند و به کار بردن آن برای محافظت از صفحه نمایش یک امر بسیار ضروری و بدیهی است. این محصول به شما کمک میکند تا از گوشی خود در برابر در برابر خراشهای روزمره، شکستگی یا هر آسیب دیگری محافظت کنید.
صفحه نمایش یکی از مهمترین جنبههای گوشی هوشمند یا تبلت است. به همین دلیل محافظت از آن در برابر خراش، فرورفتگی و سایر آسیبهایی که استفاده از دستگاه را تقریباً غیرممکن یا حداقل ناخوشایند میکند، بسیار مهم است، همچنین آسیب دیدن آن، شکل ظاهری و دلچسب خوبی ندارد و زیبایی گوشی را تحت تاثیر قرار میدهد. یک محافظ صفحه نمایش گوشی یا همان گلس میتواند با محافظت از صفحه نمایش، بدون تغییر بیش از حد در ظاهر گوشی، از آن در برابر هر نوع آسیبی محافظت کند.
محافظهای صفحه نمایش، نگرانی افراد درباره گرد و غبار، اثر انگشت یا حبابهای هوای زیر آنها از بین برده است. در ادامه مقاله از نام گلس استفاده شده زیرا بیشتر شناخته شده است.
تنها کاری که یک گلس انجام میدهد، این است که یک لایه محافظ اضافی بر روی صفحه نمایش تلفن شما اضافه خواهد کرد. سرمایهگذاری روی یک گلس گوشی خوب احتمالا بهترین راه برای کاهش احتمال آسیب دیدن صفحه نمایش است و تلفن شما قادر خواهد بود، عمر طولانیتری داشته باشد. بیایید جنبههای مختلف این وسیلهی حیاتی در گوشیهای هوشمند را به طور کامل بررسی کنیم. بعد از خواندن این مطلب شما موارد زیر بیشتر آشنا خواهید شد:
در درجه اول با مزایای خرید گلس بیشتر آشنا خواهید شد، سپس انواع گلسهای موجود در بازار را خواهید شناخت. در گام بعدی پیشنهاداتی برای انتخاب بهتر گلس گوشی مناسب به شما ارائه میشود و در آخر یاد خواهید گرفت تا گلس گوشی را با روش صحیح و اصولی تمیز کنید.
مزایای استفاده از گلس گوشی
نیازی به گفتن نیست، یک گلس گوشی خوب سپری برای جلوگیری از آسیب دیدن صفحه لمسی گوشی شماست. اما این مورد تنها مزیت استفاده از گلس نیست؛ گلسها مزیتها مهم دیگری هم دارند که در ادامه آنها را توضیح خواهیم داد. در گذشته گلس گوشی همراه برای جلوگیری از خط و خش، جرم گرفتن، گرد و غبار یا کثیفی صفحه نمایش گوشی تولید میشد، با توسعه فناوری در گوشیهای هوشمند، از مواد شیشه سکوریت برای محافظ صفحه استفاده شد که باعث افزایش امنیت گوشیهای هوشمند به ویژه صفحه نمایش داد.
علاوه بر این، استفاده از گلس گوشی میتواند از چشم در برابر آسیبها و صدمات محافظت کند. نوعی از گلس وجود دارد که ضد انعکاس است و میتواند انعکاس UV را از صفحه روشن گوشی ما کاهش دهد، در نتیجه چشمها در برابر آسیب ناشی از اشعه ماوراء بنفش ایمن خواهند بود. گلسهای جدیدی روانه بازار شدهاند که از امنیت حریم خصوصی تلفن شما را تامین میکند.
به طور قطع شما با خواندن این مطلب، برای خرید گلس گوشی ترغیب شدهاید.
انواع گلس گوشی های همراه
تلفنهای همراه این روزها کاربردیترین ابزار ارتباطی ما هستند که این امر اهمیت نگهداری گوشی هوشمند را برای افراد دو چندان خواهد کرد. همانطور که قبلا گفته شد، استفاده از گلس گوشی، برای جلوگیری از آسیب دیدن صفحه نمایش گوشی ما یک راه خوب و موثر است. گلس گوشی یکی از ضروریترین تجهیزات جانبی همراه با گوشی همراه است که از گوشی در برابر ضربه، خش، ترک خوردگی یا هر نوع آسیب دیدگی محافظت میکند.
اما انواع گوناگونی از گلس گوشی های هوشمند در بازار وجود دارد که ممکن است در مورد اینکه چه نوع محافظ صفحه برای گوشی ما مناسب است، ما را دچار سردرگمی یا گمراهی کند. در ادامه در مورد این موضوع صحبت خواهد شد و پیشنهاداتی برای انتخاب گلس برای گوشی همراه ارائه میشود. در ادامه به معرفی مختصری از انواع گلسها پرداخته شده است. اینها معمولترین گلسهای گوشی هستند که در بازار وجود دارد.
PET پلاستیک
PET نوعی ماده خاص است که در برابر سایش ایستادگی میکند و مقاومت در برابر حرارت از دیگر ویژگیهای آن است. گلسهای ساخته شده از PET کمترین میزان محافظت در برابر خراش و ضربه را ارائه میکنند، اما ارزان، سبک و نازک هستند و شفافیت صفحه نمایش گوشی شما را افزایش میدهد. PETها کمی سفت هستند، بنابراین نمیتواند لبه به لبه گوشیهای دارای صفحه نمایش خمیده مانند برخی از مدلهای سامسونگ یا آیفون را پوشش دهند و کاور کنند.
بهتر است بدانید گلس پلاستیکی PET از لایه پلی استر با روکش مات در یک طرف و چسب سیلیکونی در طرف دیگر تشکیل شده است که با کیفیت و شفاف هستند و یک لایه ضد خش به صفحه اضافه میکنند.
TPU پلاستیک
مواد پلاستیکی TPU انعطاف پذیر، ضد آب، مقاوم در برابر روغن و جرم و ضد باکتری هستند. از مهمترین ویژگی این نوع گلسها این است که آنها میتوانند لبه به لبه روی هر گوشی قرار بگیرند و نسبت به گلسهای PET، در برابر ضربه مقاومت بالاتری دارند. در گذشته، گلسهای ساخته شده از پلاستیک TPU با مشکلات زیادی مانند مشکلات نصب، صاف شدن و مشکلاتی از این قبیل مواجه بودند که در حال حاضر، به لطف پیشرفت فناوری این نوع گلس گوشی تا حد زیادی ارتقا یافته است تا حدی که به شدت در بازار مورد استقبال قرار گرفته است.
شیشه حرارت دیده
شیشه سکوریت با استفاده از شیشه از طریق عملیاتهای مختلف حرارتی و شیمیایی ایجاد میشود که استحکام آن را افزایش میدهد، به همین دلیل از آن برای شیشه جلو اتومبیل، عینک ایمنی، لوازم آشپزخانه و حتی گلس گوشی هم استفاده میشود. شیشه سکوریت با کیفیت بالا به دلایل مختلفی یکی از بهترین گلسهای محافظتکننده از صفحه نمایش است. این نوع گلس نور را به خوبی از خود عبور میدهد و باعث میشود صفحه نمایش شفافی داشته باشد و این شفافیت به طور واضح و ملموسی قابل مشاهده است.
همچنین این گلس ضد انعکاس است تا تابش نور را کاهش دهد. شیشه سکوریت منطبق با صفحه نمایش گوشی است و به خوبی صفحه نمایش را پوشش میدهد، در نتیجه افراد به سختی متوجه وجود آن را روی گوشی خواهد شد. قدمت گلس گوشی از جنس شیشه سکوریت یا شیشهی حرارت دیده، بسیار طولانیتر از انواع قبلی گلسها هستند. این گلس دستگاه تلفن همراه شما را از خراشیدگی یا آسیب دیدن در هنگام افتادن محافظت میکند.
مواد مایع نانومتری
گلس گوشی مایع نانومتری از چندین لایه تشکیل شده است. که هر یک از لایهها بسیار نازک هستند و از مواد مختلفی ساخته شدهاند. لایهها دارای مواد مایع نانو دارای سطوح ضد تابش نور و مقاوم در برابر لکه هستند. از آنجایی که این محافظ صفحه با تکنولوژی بالا تولید میشود، در بازار بسیار گران است.
گلس حریم خصوصی
اگر از گوشی خود برای کسب و کار استفاده میکنید و از نمایش اطلاعات حساس میترسید، گلس حریم خصوصی یکی از بهترین گلسها برای شماست. گلس حریم خصوصی به غیر از محافظت از صفحه نمایش گوشی شما، از آن در برابر افرادی که به گوشی شما چشم دوختهاندف مواظبت میکند. در واقع این نوع گلس همان گلسهای ساخته شده از پلاستیک PET یا شیشه سکوریت هستند که دارای یک لایه ضد جاسوسی هستند که زاویه دید گوشی شما را محدود میکند. با استفاده از این محافظ صفحه نمایش گوشی موبایل شما توسط افرادی که در کنار شما ایستادهاند قابل مشاهده نیستند.
گلس ضد تابش نور
گلس ضد تابش نه تنها درخشش صفحه نمایش را در مناطق روشن با پوشش مات کاهش میدهند، بلکه از اثر انگشت روی گلس هم کاسته خواهد شد. . این نوع گلس در انواع پلاستیکی یا شیشهای ساخته میشوند، بنابراین صفحه نمایش شما را هماز آسیب محافظت خواهد.
کدام گلس گوشی مناسب من است؟
تا اینجای داستان متوجه شدید که انواع مختلفی از گلس تلفن همراه در بازار وجود دارد و مهم این است که نوع مناسب تلفن همراه خود را انتخاب کنید. در اینجا نکاتی برای انتخاب گلس گوشی مناسب به شما گوشزد شده است.
ابتدا باید بدانید که کدام مدل گوشی هوشمند را دارید. گلسهای گوشی در اندازه مناسب از یک مدل تلفن همراه خاص تولید میشوند. علاوه بر این، باید بدانید که دوست دارید گلس چه عملکردهایی داشته باشد؛ اگر فقط میخواهید از صفحه نمایش گوشی خود به خوبی محافظت کنید، پیشنهاد میکنیم، نوع شیشه سکوریت را انتخاب کنید. اگر به عملکردهای اضافی محافظ صفحه مانند مقاومت در برابر اشعه ماوراء بنفش برای محافظت از چشم نیاز دارید، بهتر است نوع دیگری مانند PET یا TPU را انتخاب کنید. اگر اطلاعات مهمی در گوشی دارید و حفظ حریم شخصی گوشی برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، گلس حریم شخصی بهترین گزینه خواهد بود.
چگونه گلس گوشی را تمیز کنیم؟
استفاده از محافظ صفحه یک راه عالی برای پاک نگه داشتن صفحه نمایش دستگاه تلفن همراه شما از خط و خش و ترک است، اما باید از گلسها هم مواظبت کرد و آنها را به خوبی تمیز نمود تا عمر آنها طولانی شود و نیازی به تعویض زودهنگام آن به وجود نیاید. برای تمیز کردن گلس گوشی نیازی به تجهیزات یا مواد شیمیایی خاصی نیست، فقط یک پارچه نرم و کمی مراقبت لازم است.
در صورتیکه اثر انگشت یا لکهی دیگری روی گلس وجود دارد، از یک پارچه نخی نرم یا پارچه میکروفیبر استفاده کنید و آن را به آرامی در جهت دایرهای حرکت دهید تا اثر انگشت از بین برود. اگر با لکههایی مواجه شدید که پارچه خشک قادر نیست آن را پاک کند، پارچه را به آرامی با آب معمولی مرطوب کنید و مراحل بالا را تکرار کنید. سپس با کمک یک پارچه خشک رطوبت اضافی را خشک کنید.
فراموش نکنید؛ هرگز آب یا مایع را مستقیما روی خود دستگاه اسپری نکنید زیرا ممکن است داخل آن نشت کند و باعث آسیب به گوشی شود. مراقب باشید که از ورود آب به درگاهها، دکمهها و دهانههای بلندگو یا میکروفون جلوگیری شود، همچنین سعی کنید از به کاربردن پاککنندههای خانگی، آمونیاک یا پراکسید هیدروژن اجتناب کنید.
ذرات گرد و غبار زیر گلس گوشی، حبابهای نامناسبی ایجاد میکند و حتی ممکن است باعث شود که گلس از صفحه نمایش جدا شود. اگر بعد از استفاده، زیر گلس خود گرد و غبار پیدا کردید، محافظ را به آرامی در نزدیکی محل گرد و غبار جدا کنید و از یک تکه نوار برای جمع کردن گرد و غبار استفاده کنید. در هر نقطهای که گرد و غباری پیدا کردید، این کار را تکرار کنید. اگر لکههای گرد و غبار زیادی وجود دارد، میتوانید محافظ را برداشته، به آرامی با آب صابون بشویید و پس از خشک شدن دوباره آن را نصب کنید.
گلسهای گوشی از قطعاتی از لایه پلاستیکی نازک هستند که به صفحه نمایش تلفنها، تبلتها، لپتاپها، سیستمهای بازی قابل حمل و هر دستگاه دیگری با صفحه نمایش کوچک میچسبند. سمت چسبناک گلس، میتواند، پرز و مو را روی صفحه نگه دارد و باعث کثیف شدن و حواسپرتی چشم شود. برای تمیز کردن گلس گوشی در این حالت بهتر است، آن را از صفحه نمایش خود جدا کنید و بعد از شستشوی کامل دست با صابون دستی ساده، گلس را زیر آب بگیرید و به آرامی دست خود را روی آن حرکت دهید. اگر کثیفی زیاد بود، میتوانید از محلول آب و صابون استفاده کنید. در آخر گلس را روبروی یک فن در مکانی بدون گرد و غبار نگه دارید تا خشک شود.
فراموش نکنید قبل از تمیز کردن گلس گوشی آن را خاموش کنید.
گلس گوشی بخریم یا نه؟
در عصر مدرن، صفحه نمایش گوشیهای هوشمند بزرگتر شدهاند. اکثر تولیدکنندگان پیشرو در بازار تلفن همراه به سمت صفحه نمایشهای بدون حاشیه روی آوردهاند؛ این بدان معناست که حاشیههای گوشی را تا حد امکان به حداقل رساندهاند تا فضای بیشتری برای صفحه نمایش بزرگتر فراهم کنند. از آنجایی که اکثر کاربران از گوشیهای هوشمند خود برای مقاصد سرگرمی مانند تماشای فیلم، بازی و تماشای تصاویر یا انجام امور روزانه استفاده میکنند، امروزه صفحه نمایش بزرگتر به احتمال زیاد توجه کاربران را به خود جلب خواهد کرد.
پس مواظبت و نگهداری از صفحه نمایش گوشی بسیار با اهمیت و مهم است زیرا صفحه نمایشها بسیار ظریف و باریک طراحی شدهاند و با کوچکترین ضربه آسیب خواهند داد. همانطور که در بالا گفته شد، خرید گلس گوشی بهترین راه و ارزانترین راه برای محافظت از گلس گوشی است تا بتوان از تلفن گرانبهای خود محافظت کنید. گلسهای گوشی در انواع مختلفی طراحی و تولید شدهاند که باید با توجه به نوع گوشی و نیازهای خود یکی را انتخاب کنید. سعی کنید از گلس گوشی خود هم با دقت محافظت کنید.
خلاصه تمام توضیحات بالا این است که مهم است از گوشی هوشمند خود را در برابر ضربه با نصب گلس محافظت کنید، در نتیجه انتخاب گلس گوشی مناسب برای گوشی اولین کاری است که باید بعد از خرید گوشی انجام دهید. امیدواریم این مقاله به شما به شما در درک بهتر گلس کمک کند.
گلس روی گوشی شما از کدام نوع است؟ شما برای تمیز کردن گلس گوشی چه میکنید؟ لطفا پاسخهای خود را برای ما ارسال کنید. اگر این مطلب برای شما مفید بود، خوشحال میشویم تا آن را با دیگران هم به اشتراک بگذارید.
بیشتر بخوانید: